Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(miyako @ 2011 11 24, 13:25)
Gal jau buvo sita tema kalbeta bet dar syki paklausiu: o nerafinuota kokosu alieju galima naudoti viena, kaip kuno krema. Be jokiu paplidomu eteriniu alieju?
Turiu visus 200ml. galvoju, kaip naudingai ji isnaudoti  g.gif

Žinoma, kad galima naudoti smile.gif tik ne kaip kūno kremą. Kremuose būna ne tik aliejinė, bet ir vandeninė dalis, kremai gali ir maitinti ir drėkinti. O sviestai ir aliejai tik maitinti. Todėl jei odai trūks drėgmės, naudojant vien šitą kokosų aliejų, nusausės. Gali ir kimšti poras (todėl asmeniškai aš nenaudočiau gryno nei ant veido nei ant dekolte, nugaros).
Jei naudosite plaukams kaip kaukę, gali šiek tiek apsunkinti plauką, jį glotninti. Šiaip tai geras maitinantis aliejus, turintis daug antioksidantų. (Asmeniškai aš jį sunaudočiau nebent lūpų balzamo gamyboj, kaip priedą į kūno kremą ar rankų kremą)
Atsakyti
Aciu, merginos! 4u.gif 4u.gif taip siltai pasiskaiciau jusu patarimus. Taip ir darysiu - kasdien nenaudosiu jo,pabandysiu kaip plauku kauke dar panaudoti. ir pasiskaitysiu internete, su kuo ji galima maisyti 4u.gif nes tikrai jis pasausina truputi.nors as tik kojas juo tepu. (nuo pedu iki pat virsaus) ir rankas truputi. veidui toki dalyka bijau naudoti, bijau uzkemstu poru ax.gif
Atsakyti
ar argano aliejus iš akomaskincare yra kokybiškas?
Atsakyti
Koks aliejus ar jų mišinys būtų efektyviausias kovojant su spuogais (pavieniais)? 4u.gif Pamenu kažka gyrė tamanų/puiklapių ir kito aliejaus mišinį kaip labai veiksmingą. mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(zydrem @ 2011 11 12, 22:34)
atsiprasau  4u.gif
nepriciop ta duona prie aliejaus atlikit savo darba ir nebus koses tamoj 4u.gif  4u.gif

Vitulkai už tą darbą niekas nemoka. Taip kad... atgal jums balionas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 11 25, 00:07)


Vitulkai už tą darbą niekas nemoka. Taip kad... atgal jums balionas 4u.gif

na jei as tureciau galimybe tas zinutes istrinti, kad nebutu temoj kose ,tikrai pati taip padaryciau 4u.gif o kaip diskutavom nepagalvojau kad ne i tema doh.gif tik norejau patarti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turiu argano alieju, bandziau naudoti ant isplautu plauku, nes ten matyt jau misinys ir nesulipina plauku, deja juos tik issausino! isntrukcijoj rasoma naudot po polovimo.. Gal jus susiduret su tuo, gal turite ka patarti?
Atsakyti
Merginos, ar kam buvo, kad skyrėsi skirtingų gamintojų kokosų aliejaus konsistencija? Bet taip kardinaliai.. Vieno gamintojo man kokosų aliejus buvo toks kietas kietas, su nagu gnybdavau ir tik nuo delno šilumos minkštėdavo, o dabar papirkau, tai toks kaip košė blink.gif Ar čia taip būna?..
Atsakyti
As turiu kokosu alieju nerafinuota ir jis kietas. Ir kai teko ieskot pirkti tai visi buvo kieti.smile.gif skysto neteko matyti.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 12 04, 17:39)
Merginos, ar kam buvo, kad skyrėsi skirtingų gamintojų kokosų aliejaus konsistencija? Bet taip kardinaliai.. Vieno gamintojo man kokosų aliejus buvo toks kietas kietas, su nagu gnybdavau ir tik nuo delno šilumos minkštėdavo, o dabar papirkau, tai toks kaip košė  blink.gif  Ar čia taip būna?..

as kokoso tik is akomos turiu tai vasara virs 25laipsniu jis skystas kaip aliejus buvo ,drauge tai net isspyle puse beskubėdama,o vesesniu oru jis sukieteja biggrin.gif nera kad butu labai labai kietas bet sauksteliu reikia kabinti biggrin.gif
Atsakyti

Turiu rafinuota. Jis kietoko pavidalo, kaip kiaules taukai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti